​OM MIG - JEG HJÆLPER BORGERE DER KOMMER I KLEMME I SYSTEMET

​Min baggrund

Mit navn er Lea Strynø og jeg er 38 år gammel.

Jeg uddannet socialrådgiver på Den Sociale Højskole i Odense i 2012. I 2018 startede jeg på jurastudiet på Syddansk Universitet og har derfor pr. sommeren 2021 en bachelor i jura. Studiet fortsætter med kandidaten og forventeligt er jeg derved jurist pr. sommeren 2023. Jurastudiet er, så vidt det har været mig muligt med fokus på det sociale område.

Jeg er bosat på Fyn sammen med min mand og vores 3 dejlige børn. Jeg valgte at læse til socialrådgiver, med den nok lidt naive tilgang, at jeg ville hjælpe borgere der kom i kontakt med systemet. Gennem uddannelsen stod det hurtigt klart, at der er meget langt mellem dem, der faktisk får den tilstrækkelige hjælp, støtte, rådgivning og vejledning i kommunerne, hvorfor det også hurtigt stod klart for mig, at det ikke var i en kommune jeg skulle arbejde.

Jeg blev derfor, kort efter endt uddannelse privat socialrådgiver, for den vej, at kunne hjælpe, støtte, rådgive og vejlede borgerne. Det kan ofte være en lang sej kamp for de ”klemte” i systemet, og det er lige præcis her, at jeg gerne vil, og kan gøre en forskel for dig. Jurastudiet har været en drøm gennem flere år, og årene som privat socialrådgiver har vist at behovet for yderligere kendskab til jura er yderst relevant. Jeg oplever i mit arbejde et stort udbytte af den viden jeg har tilegnet mig på jurastudiet.

Kombinationen af socialrådgiveruddannelsen og jurastudiet viser sig at være en holdbar kombination der stiller mig og derved mine kunder i en langt bedre og stærkere position.

Kontakt Din Socialraadgiver

Har du nogle spørgsmål til en ydelse, eller er du nysgerrig på at vide mere end du kan læse her? Så udfyld formularen, og jeg vender hurtigt tilbage.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse og cvr

Hemmerslev 3

5471 Søndersø

​CVR: 35129901

Kontakt mig

​Din Socialraadgiver

​Tlf.: 40 55 24 53

E-mail: info@dinsocialraadgiver.dk

Følg firmaet på Facebook